### **Forum Direktörü Başvuru Formu*
**Ülke Adı ve Bağlantısı:**
Andox Legarce
https://www.nationstates.net/#
**Aktivite Düzeyi:**
Haftanın 4-5 günü aktifim. Forumları günlük olarak değişken araliklarla takip ediyor, günün içinde aktif olmaya çalışıyorum
**Saat Dilimi:**
(UTC+3) Türkiye Saati. Genellikle 18:00 - 00:00 saatleri arasında esnek bir şekilde erişilebilirim.
**Mesleki Geçmiş:**
* **Akademik Disiplin:** Sosyal Hizmet bölümü öğrencisiyim (Güncel Not Ortalaması: 3.71). Bu alandaki eğitimim, kriz yönetimi, toplum psikolojisi ve etkili iletişim konularında bana profesyonel bir temel kazandırdı.
* **Gönüllülük ve Saha Tecrübesi:** AFAD ve Kızılay gibi disiplin ve hiyerarşinin esas olduğu ulusal organizasyonlarda gönüllü olarak görev yapmaktayım. Bu görevler, stres altında doğru karar verme ve ekip yönetimi yetilerimi geliştirdi.
* **Dijital Yönetim:** Çeşitli topluluklarda moderasyon ve düzen sağlama süreçlerinde aktif rol aldım.
**Çatışma Senaryosu:**
Üst düzey bir yetkilinin forum kurallarını ihlal etmesi durumunda yaklaşımım tamamen **tarafsızlık ve prosedür odaklı** olurdu:
1. **Gizli ve Nazik Uyarı:** Yetkiliyle özel bir kanal üzerinden iletişime geçer, ihlal edilen kuralı objektif kanıtlarla kendisine sunarım. Mevki fark etmeksizin kuralların herkes için bağlayıcı olduğunu hatırlatırım.
2. **Kademeli Müdahale:** İhlalin devam etmesi durumunda, yetkili kişinin statüsüne bakmaksızın forum tüzüğünde belirtilen standart yaptırımları (uyarı puanı, geçici kısıtlama vb.) uygularım.
3. **Hiyerarşik Bildirim:** Süreci şeffaflık ilkesi gereği üst yönetime raporlayarak, forumdaki “adalet ve eşitlik” duygusunun zedelenmesini önlerim.
**Beyan:**
Evet, tüm Yönetim Kurulu üyelik görevlerimde tam tarafsızlık ve profesyonellikle hareket edeceğime, kişisel ilişkilerimi görev sorumluluklarımın önüne koymayacağıma söz veriyorum.